Onze diensten

Coaching

Wil je met coaching weer in je kracht te komen? Samen met je coach op zoek naar je passie en talenten om weer met plezier te leven en te werken? Dan ligt de uitdaging te wachten om nieuw perspectief te zoeken door het maken van nieuwe keuzes in je leven en in je werk.

Lees meer >>

Training Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid geeft meer het besef dat gezondheid sterk beïnvloed wordt door mensen te coachen naar zelfregie en meer veerkracht. Training in de vorm van coachingsgesprekken, maken je vertrouwd met een andere kijk op gezondheid.

Lees meer >>

Whiplash

Klachten na een verkeerstrauma ( whiplash) komen frequent voor. De weg naar herstel vergt veel inspanning, maar is het waard!

Lees meer >>

Burn-out en werkstress

Langdurige uitputting door werkstress in combinatie met hoge persoonlijke eisen, kan leiden tot opgebrand raken. Dan wordt het tijd voor zelfonderzoek. Het wordt hoog tijd om in de spiegel te kijken en op ontdekkingsreis te gaan.

Lees meer >>

Loopbaancoaching

Wil je aan de slag gaan met je loopbaan, dan kan een adviestraject een goed idee zijn. Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Lees meer >>

Visie-op-reintegratie

Visie-op-reintegratie.
Soms verloopt je reintegratie niet vloeiend. Dan is een goede analyse en een goed doordacht en op maat gesneden plan voor jou van belang. Vanaf 1 juli 2023 zijn werkgever en werknemer verplicht dit plan op te stellen. De wijziging in de regels rond het re-integratietraject moeten de rol van de werknemer en de werkgever verstevigen en leiden tot een grotere betrokkenheid van beiden bij het re-integratieproces.

Lees meer >>